بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی در رفسنجان احداث خواهد شد

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان گفت: احداث ۲۰ بیمارستان در کشور مصوب شده است که یکی از آن‌ها بیمارستان رفسنجان است. بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی در سایت دانشگاه علوم پزشکی به زودی کلنگ‌زنی خواهد شد که احتمالا اعتبارات بیمارستان از محل اعتبارات تهاتر نفت خواهد بود.
وحید محمدی شاهرخی امروز در نشست خبری به اجرای بعضی از پروژه‌های بخش سلامت اشاره و بیان کرد: پروژه بیمارستان زنان و زایمان امام حسین (ع) هشت سال متوقف شده است که ۲۰۰ میلیارد تومان در سفر ریاست جمهوری برای این بیمارستان مصوب شده است که نتوانستیم تاکنون جذب کنیم اما هم اکنون بخشی از آن در سامانه بارگذاری شده است که به زودی به حساب بیمارستان واریز می‌شود.
۲۰ میلیارد تومان برای مقاوم‌سازی بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب هزینه شده است
محمدی شاهرخی به ساخت‌وسازها در بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب اشاره کرد و گفت: بخش استریلازیسیون بیمارستان در کاهش موارد عفونی بسیار مؤثر است که با کمک‌های خیرخواهانه با کیفیت بسیار بالا و ملزومات کافی تکمیل شده است و در روزهای آینده افتتاح می‌شود. همچنین مقاوم‌سازی بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان انجام شده است و ورودی بیمارستان هم برای اولین بار از نخاله‌های ساختمانی پاکسازی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: بخش سوختگی و آزمایشگاه از نظر ساختمان‌سازی بهسازی می‌شود که به زودی بخش سوختگی راه‌اندازی خواهد شد.
دو آزمایشگاه رفرنس در رفسنجان راه‌اندازی می‌شود
محمدی شاهرخی با اشاره به این‌که از سازمان بهداشت جهانی اعتباراتی برای وسیله‌های آزمایشگاهی جذب شده است، خاطرنشان کرد: دو آزمایشگاه رفرنس احداث خواهد شد که یکی از آن‌ها در منطقه اسماعیل آباد نوق ساخته می‌شود که این آزمایشگاه‌ها با تأیید سازمان بهداشت جهانی احداث می‌شود که نظارت بین‌المللی بر روی این آزمایشگاه‌ها خواهد بود و مرکز بهداشت شماره یک هم به سه دستگاه از بانک جهانی مجهز خواهد شد.
۱۶۰۰ عمل باز در بیمارستان رفسنجان
وی با بیان این‌که با راه‌اندازی بخش ای‌سی‌یو نوزادان ۱/۱۸ درصد مرگ و میر نوزادان کاهش پیدا کرده است، افزود: بعد از انقلاب در بیمارستان رفسنجان ۱۶۰۰ عمل قلب باز انجام گرفته و تعداد مرگ و میرها از انگشتان دست کمتر بوده است و بالای ۲۰ هزار عمل آنژیوگرافی داشته‌ایم.
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان به رتبه‌بندی بیمارستان‌های رفسنجان اشاره کرد و گفت: در رتبه‌بندی بیمارستانی، درجه یک عالی را به مدت دو سال برای بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب دریافت کرده‌ایم. امیدواریم سطح خدمات درمانی را در بیمارستان مرادی هم افزایش دهیم.
محمدی شاهرخی با بیان این‌که مخزن اکسیژن بیمارستان مرادی مرکزی‌ست که همواره اکسیژن در دسترس بیماران و بالای سر تخت آن‌هاست، اظهار کرد: رتبه پنجم را در پویش غربالگری سلامت در کشور کسب کردیم.
آمار بیماران سرطانی در رفسنجان دو برابر متوسط کشوری
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان گفت: آمار بیماران سرطانی در رفسنجان دو برابر نُرم کشوری‌ست که ۱۸ درصد است اما متوسط کشوری ۸ درصد است.
محمدی شاهرخی با اشاره به راه‌اندازی مرکز واکسن هاری در بهرمان نوق گفت: سال آینده ۵ تخت ای سی یو به بیمارستان انار اضافه خواهد شد که در نظر داریم که ساختمان شهدای مس را در بیمارستان رفسنجان به بخش ای‌سی‌یو تغییر دهیم اما کمبود نیروهای متخصص پزشکی داریم اما سه تخت ای‌سی‌یو به تخت‌های بیمارستان افزوده خواهد شد.
وی به افزایش مراکز ترک اعتیاد اشاره کرد و گفت: مجوز ۱۸ مرکز ترک اعتیاد در روستاها صادر شده است که به بیماران معتاد خدمات ارائه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان به خدمات درمانی و پزشکی در شهرستان انار اشاره و بیان کرد: در بیمارستان ۴۶ تختخوابی انار بیماران بستری می‌شوند اما هفته‌های آینده به طور رسمی افتتاح خواهد شد. بخش سی‌تی اسکن از هفته آینده در خدمت مردم انار خواهد بود.
از شرکت مس گلایه داریم
محمدی شاهرخی در ادامه از اجراء نشدن تعهدات شرکت مس گلایه کرد و گفت: با توجه به قدمت بالا و وضعیت نامطلوب ساختمان زایشگاه نیک‌نفس، بخش زنان و زایمان توسط خیر عبدالله حسینی ایجاد شده و ۹۷ درصد پیشرفت دارد و فقط آسانسور نیاز دارد که مس قول داده اما هنوز هزینه ۴ میلیاردی آن تأمین نشده است.

منبع: شایوردنیوز

نظر

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه