نمایشگاه دستاوردهای فناورانه در دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان گشایش یافت

نمایشگاه دستاوردهای فناورانه شهرستان رفسنجان با حضور ۴۰ شرکت دانش‌بنیان در سالن شهدای گمنام دانشگاه ولی‌عصر به مدت ۳ روز تا ۲۲ آذرماه آغاز به‌کار کرد.
مریم میرزایی دبیر نمایشگاه دستاوردهای فناورانه شهرستان رفسنجان اظهار داشت: این نمایشگاه با عنوان نمایشگاه دستاوردهای فناورانه شهرستان رفسنجان است که همه مراکز رشد و نوآوری دانشگاه ولی عصر (عج)، پژوهشکده تحقیقات پسته، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد رفسنجان در آن حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه ۴۰ شرکت غرفه دارند که ۶ شرکت از پژوهشکده تحقیقات پسته، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد رفسنجان و ۳۴ شرکت از مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان هستند، خاطر نشان کرد: مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان  ۹۸ شرکت دارد که ۱۸ شرکت تولیدی_صنعتی و ۱۹ شرکت دانش بنیان هستند و یک شرکت خلاق اولین شرکت در رفسنجان و سومین شرکت در استان که مجوز خلاق را گرفته است.
وی گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری هم تحت عنوان رویداد صنایع پایین دستی مس در نمایشگاه با ۳ تیم از فناوران این مرکز شرکت کرده است.
میرزایی بیان کرد: در این نمایشگاه دو کارگاه آموزشی با عنوان کارگاه برندسازی که در روز سه‌شنبه ۲۱ آذرماه توسط دکتر محمدحسین سالاری و کارگاه تیم سازی روز چهارشنبه ۲۲ آذرماه توسط دکتر وحیده جعفری سیریزی برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه بازدید برای عموم آزاد است گفت: بازدید نمایشگاه از امروز ۲۰ آذرماه شروع و تا ۲۲ آذرماه هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر ادامه دارد.
میرزایی در خصوص دستاوردهای نمایشگاه بیان داشت: هر چه بازدید نمایشگاه ها بیشتر شود و بازدید کننده از بیرون داشته باشد یک جو امیدی ظاهر می شود.
دبیر نمایشگاه دستاوردهای فناورانه شهرستان رفسنجان ادامه داد: با توجه به اینکه به غرفه داران نمایشگاه، میلیاردرهای خود ساخته می گوییم که از صفر درآمدهای میلیاردی دارند و ۸۰ درصد شرکت ها در این نمایشگاه موفق بوده اند و به درآمدهای قابل توجهی رسیده اند.
میرزایی خاطرنشان کرد: پس افرادی که از نمایشگاه بازدید می کنند متوجه می شوند که از صفر هم می توان شروع کرد یا حتی با تحصیلات و حمایت های کم هم می توانند کارشان را پیشرفت دهند. همچنین هر چقدر توانمندی های دانشگاه را نشان دهیم باعث می شود حمایت های معاونت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را بیشتر جذب و بتوانیم زیست بوم فناوری و نوآوری در رفسنجان را قوی تر کنیم که خدمات بیشتری به شرکت ها بدهیم.

منبع: شایوردنیوز

نظر

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه